Anto Sukanto

Assalamu’alaikum
Salam bhaktos ti sim kuring
Ngiring bingah sareng reueus ka website : Pemkab Garut nu nanjeurkeun kasundaan.
Mugia Kabupaten Garut tambah majeng. Pun Anto Sukanto ti Purwakarta