Villa Istana Bunga

Assalamualaikum
Sampurasun
Ku reueus ninggali kamajuan Garut… Kuring salaku warga Jawa Barat sanajan teu dumuk di Garut… tapi reueus pisan ku kamajuan Kota Garut. Mangga Ka Pak Bupati sareng rengrengan saparakanca.. Majeng teras Pak..
Salam Baktos ti Lembang
Villa Istana Bunga
http://vilaistanabunga.web.id